0
0 Varer(r) valgt

No products in the cart.

Velg en side

3962 Stathelle • Åpent hverdager 08.00 – 16.00

IT Garasjen

Bærbar PC – Stasjonær PC – Deler og Komponenter  – Og mye mye mer

OM OSS

Gjenbruk og miljø er noe som blir mer og mer fokus på i  Norge. Etter mange år i bransjen har vi opplevd at mange ser stor glede i brukt IT utstyr. Vi i IT Garasjen vil gjerne tilby deg som kunde å kunne skaffe deg det du trenger til riktige priser. 

Her i IT Garasjen vil vi primært ha fokus på brukt IT utstyr som kanskje har noen skjønnhetsfeil, men som alikevel vil fungere som det skal. Vi vil også tilby eldre men oppgradert utstyr med alternative operativsystemer som gjør levealderen til produktet lengere og kan glede mange lenge til en god pris.

Meningen med dette nettstedet er å kunne skape en Nettbutikk hvor man kan få kjøpt IT utstyr og deler i alle prisklasser.

Sjekk ut hva vi kan tilby og skulle du lure på noe så ta gjerne kontakt med oss.

Trenger du Service eller Reperasjon på ditt IT utstyr?

Vi utfører det meste av reperasjoner, service, oppgraderinger osv på så og si alt av IT Utstyr. Ta kontakt med oss idag!

Gjenbruk

Gjenbruk blir mer og mer viktig. Ett av våre mål er tilby ett godt alternativ til nytt som alikevel vil ha den funskjonen du ønsker. Vi vil også tilby deler og komponenter til de som er opptatt av å reparere tingene sine selv for å slippe å kaste de.

Annerledes tankegang

Vi i IT Garasjen vil gjerne dele vår tankegang. Ett eksempel på dette er at ting kan være bra nok. Om du trenger en garasjepc til å spille musikk, så finner du en her til en brøkdel av prisen på en ny som vil være mere enn bra nok. Da har du spart både penger og miljø og alikevel endt opp med samme funksjon.

Miljø

Miljø er selvfølgelig en stor faktor i dette. Jo mere folk velger brukt som ett alternativ, jo mere skåner vi miljøet ved å gi utstyr en lengere levetid.